En liten guide, helt från hjärtat, spontan och brukbar


Det värsta med att vara spontan är om man låter beslutet vila, om man helt enkelt inte kan förverkliga sin spontana idé på en och samma gång. För varje dag som går så växer bara osäkerheten om grundidén var bra, man börjar fiffla, ändra och tillsut så slutar det vanligtvis med att man inte genomför det man hade tänkt från början. Även om den första idén var den bästa...
 
Det är lite så att när man kommer på någonting så är man på topp och för varje dag som dröjer ut på förverkligandet  glider man ner en meter från toppen, tills man slutligen är på botten av berget igen.
Så egentligen är det bästa att göra att handla direkt man kommer på någonting som verkar galet, underbart, bra!
 
Fast, ibland få man se upp, då kan det bara vara så att man inbildar sig att man står på toppen och berget är bara en illusion, då kan det vara så att våra ideer egentligen är en hög med skit som kommer stinka ett tag om vi bestämmer oss att köra på dem.
 
Gränsen mellan skithögen och det verkliga berget är också väldigt vagt, därmed blir det otroligt svårt att avgöra vilken typ av spontanidé det är man har.

Något man absolut inte ska göra är att rådfråga sina vänner, eftersom alla säger olika eller samma sak: "Jag vet inte". Det kan även vara så att våra vänner har en felfungerande spontanitetsdetektor och missbedömmer våra beslut och därigenom kan geniala idéer ibland hamna i sophögen.

Slutligen kan jag helt enkelt säga att eftersom "YOLO" har blivit otroligt poppulärt så kan man dra in det i sitt beslut och då kan ingen klaga på utkomsten, inte ens vi själva. 
Ditt hår växer också ut 
och det gör mitt med 
StandardToaster

Kommentarer

SeanBanan

YOLO suger, sorrydude, men resten av inlägget: WORD.

Svar: Man måste ju slyna lite för fjortish****na som läser vettu, så att jag får fler visningar på google eller något. But I like that u like :)
StandardToaster

00:07:09 / 2012-07-21 - http://www.smedz.blogg.seName Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign pĺ www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu