Kalla fötter vs. Varma fötterFötter, det är en sådan irriterande kroppsdel...
Antingen fryser man om dem, eller så blir de blöta, eller är i vägen. Det är liksom aldrig riktigt rätt med fötter, alltid ska det vara något fel.


Så nu sitter jag här, med spotify, psykologi och en kopp med rykandevarm té och funderar över, hur länge till det kommer vara lika mörkt och varför människor minns vissa event så dåligt. Hur det kommer sig att alla vittnen brukar uppge olika versioner av samma händelse och hur det där egentligen funkar i vår hjärna.
Om det inte är någon som egentligen sitter där och spelar oss ett spratt... Någonstans

Förövrigt är det väldigt härligt att komma till skolan igen, gå upp runt klockan 7 varje morgon och vara overloaded med "läxor" redan efter andra dagen, oh IB <3
Nej, men jag ska inte klaga för idag fick vi veta att NV har minst lika mycket att göra som vi om inte ännu mer, det var ju skönt att höra...För att återkomma till temat: det är aldrig kul att ha/få kalla fötter, vad man än vill mena med det för varken den ena eller andra betydelsen är speciellt rolig. Därför är det bra att investera i varma tofflor som jag har gjort (eller okej då snarare hittat hemma och roffat åt mig dom).Kommentarer

Dennix

Hahaha de där om fötter låter bara för roligt.

Fast jag håller me men hur fan kan dom vara i vägen liksom??

Jävligt skön blogg!!!

10:59:57 / 2012-01-14 - http://dennix.bloggsida.se/

StandardToaster

Haha, skönt att du tycker om bloggen, det äralltid kul att höra ;)

Och jo fötter kan vara väldigt i vägen, tex. när man ligger och gosar i en soffa eller så och vet inte vad man ska göra av dem! Så himla irriterande! :)

15:10:45 / 2012-01-14 - http://standardtoaster.blogg.se/Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign pĺ www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu