UKM!

Kolla min fina namnskylt, det står Kram Crew, så ni inte missar det ;)


Oh, my dear! Nu har jag äntligen varit med på årets första, lokala UKM-festival i Karlstad alltså! 
OCH DET VAR AWESOME :DDD

Jag ÄLSKAR UKM! Det är det jag lever för under vårterminen, det jag längtar till, det jag andas! 
Jag älskar alla människor, artister, arrangörer, konferancierer och funkisar! Det är verkligen ALLTID härligt och glatt! Och man bli på så sjukt bra humör, det är verkligen som en lyckospruta efter varje gång och man känner sig pepp och taggad på resterande tiden :D 

Självklart så var jag funkis, som jag förövrigt alltid är, och sprang runt på olika stationer med min mysplopp till vän, Linnéa, som var söt, gullig och lagom slö. Sen så hängde jag ju självklart med en massa annat trevligt folk som var där och KRAMADES i massor!! Med allt, och ALLA :D

Det är verkligen skönt när jag sitter här och ler medan jag minns dagen som har varit, speciellt när vi dansade macarena och kramades, det var nog de stora höjdpunkterna på dagen. 

Till er alla nu som inte har en blekaste aning om vad UKM är för någonting så står det för det första för: Ung Kultur Möts, och är en sorts "festival" kan nästan säga, där unga människor mellan 13-20 år kan uppträda och göra sin röst hörd. Man kan ställa ut konst men även uppträda med en akt på scenen, vilket kan praktiskt taget vara Vad Som Helst, då det vanligtvis bara är fantasin som hindrar dig. Om man nu, så som jag, inte känner sig speciellt pepp på att uppträda och tycker inte direkt att man har någon bedårande talang som man vill visa upp, då kan man ställa upp med att vara funkis eller arrangör, enligt mig är det en av de roligaste sakerna man kan hitta på under UKM för man får träffa en mängd olika, roliga och trevliga personer som lyser upp varaden, man får vara med och bygga upp något stort och kul (som man sedan kan titta tillbaka på och känna sig stolt över) och sen så får man vara med i den otroligt sköna stämmningen som alltid blir under UKM :) 
Om ni nu känner att ni vill läsa mer så kan ni gå in på UKM's hemsida och surfa runt lite ;)Så för en gångs skull får ni ett possitivt inlägg utan "bitterfitta"-inslag, så där för omväxlingensskull :D 


Kram!!
StandardToasterKärlek, trötthet och sånt där

Skulle skriva ett inlägg om hur det verkar ha blivit "den nya grejen", bland ungdomar i omkring min ålder, att förlova sig.
Tänkte att det skulle passa idag eftersom det är alla hjärtans dag
Sen insåg jag att jag är för trött, efter dagens många äventyr, för det
Men Ni får ha en underbar och bra alla hjärtans dag ändå
Utan mig, som klagar på allt i varje inlägg
:*
Kramar
StandardToaster

Allt är bara en ripp offUpptagen flicka hittar sig tid att skriva ett inlägg, tillslut.
Det är nog på tiden, att jag börjar planera min tid, så att jag inte bara strosar runt en massa hela tiden som jag gör nu och sedan inser att jag är overloaded med saker som jag behöver göra.
Det är kanske dax att ta sig i kragen och börja avverka det som man ligger efter med.

Fast det finns ju så mycket annat som lockar runt omkring mig just nu, och läxorn känns verkligen inte som den högsta prioriteringen, speciellt inte när de består utav tråkiga lab-reports som tar c.a fyra timmar att skriva... 

Nej, jag vet, egentligen har jag ingenting att skriva om och jag har verkligen ingen lust att tråka ut er med min vardag, där jag inte ens kan hitta tid att måla naglarna ordentligt...

Födelsedagsfest och baka tårta är dock väldigt mysigt och dansa hela natten lång med Dance Central 2 kan sluta med sjuk träningsverk i ryggen ;)Sov gott! 
StandardToaster


I'm not gonna sleep today! Maybe I'm just gonna stay... awake!Idag ville jag slänga mitt mobila bredband i väggen... Bara så ni vet...! 
Det vägrade att fungera, tills nu(!) men efter ett par koppar té, Carla Bruni och lite mysigt psykologi pluggande löste allt sig... Alltså sådär random bara... Jag vet att det här är sjukt ointressant, men det är väl antagligen allt annat jag skriver också? 


Under tiden jag har varit på IB så har tortyr fått en helt annan betydelse, men även ordet "liv"... Det är så sjukt hur mycket man lär sig att uppskatta någonting, som alltid var så självklart att man har, när det försvinner.
Fast världen är liten och folk klarar sig utan ett liv världen runt, dessa människor kallas för engagerade IB studenter, och även om jag inte är en av de som kan få äran att ha "engagerade" (vilket betyder att jag inte kommer uppnå mitt drömmål om 35 poäng) innan "IB studenter" så har även jag väldigt mycket mindre fritid än vad jag kan leva med... Just därför tar jag mig friheten att göra fritid av pluggtid, som nu tex.
Det kan ju vara en av de anledningarna till varför ordet tortyr är numera lika med psykologi, i min hjärna, och när någon råkar nämna "study", "level of analysis", "command term", "cognitive" eller något annat psykologilänkat ord så börjar jag drömma mardrömmar och hallucinera min lärare som springer efter mig och skriker studies som jag inte ännu har lärt mig.


Okej då så illa är det inte...
...än...

Men nog med detta, ingen vill läsa om mina i-landsproblem!

Något som däremot är ganska populärt just nu är SOPA/PIPA/ACTA-frågan angående vilken jag har en väldig stark åsik, som troligtvis de flesta av er.
Jag tycker nämligen just enbart såhär:
Jag trodde att jag levde i en demokrati men jag hade visst fel, det är tydligen fortfarande diktatur!
Vissa saker, sköts självklart fortfarande utan att vi, vanliga grå människor har någon påverkan. Men det är inget jag tänker acceptera, jag är ARG, jag är speedad på bra musik och jävligt ARG!
SO FUCK EVERYTHING!
CUZ U ARE FUCKED!
Speciella hälsningar till ACTA, F U!


Tycker att det här (markera att det här är något jag har skrivit tidigare... mitt i natten någon dag) avspeglar min åsikt ganska bra och att jag inte är alldeles för hård där... Vill ju inte såra någon, eller?

Nej nu ska jag fylla mitt minne med ännu mer onödiga studier!

Ha det varmt!
StandardToasterLadda ner en gratisdesign pĺ www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu