Huvet, axlar, knä och tå....

Seriöst jag orkar inte klaga, jag orkar inte göra någonting,
speciellt inte höra ditt jävla tjat, för då känner jag ett hat...

Nej, jag har egentligen inget att skriva, jag flyr mest från läxor och andra viktiga saker som jag har lovat mig själv att jag ska göra idag. 
Min kallender presenterar stolt en lång "att-göra-idag" lista men jag vet inte riktigt hur jag ska tackla det, så jag skriver ett blogg inlägg och fyller på min diktbok med någonsorts flytande, flygande, blandning av meningslösa och meningsfulla ord. Skriver alldeles för långa sms och skriker för högt utan anledning. 
Jag vet att det inte låter normalt, och det är det inte heller. 

Förövrigt så, som jag tidigare sagt (i något annat inlägg) att våren suger, och vad är inte det bästa beviset på det om just det att det började snöa igår!!??
Var den där meningen logisk? Eller lika onödig som faktumet att mina händer fryser just nu?
Jag har funderat på det där, med att händer fryser så lätt.
Det är ju som med fötter fast värre, det fryser ju liksom mer och så kan man inte ta på någon annan för man är kall och det är obehagligt, och ska man dricka té så bränner man sig på koppen och det är ju allmänt otrevligt. Så det skulle ju vara superpraktiskt med någon maskin som man kunde ha i ärmarna, så att man bara kan dra över den över händerna och att den värmer upp dem. Nästan som ett par vantar men inte riktigt typ... Som tofflor för fötter fast mindre klumpigt och med ett värmesystem typ.

Det skulle vara jättepraktiskt!

Hejdå
StandardToaster

Cats are liquids !
Bästa påståendet någonsin...
Avändbart oberoende på vad du snackar om...
Cats are liquids...


Just so you know
StandardToaster
I mitt nästa liv kanske det kommer gå bättre
Blod, krig och död... för att inte glömma bråk! 
Så vad var det jag sa?!


Det här är riktigt illa, jag menar allvar, på senaste tiden börjar jag upptäcka att jag skriver sämre och sämre )tänkte skriva värre och värre!!) på svenska. Jag börjar skriva som en "blatte" som vi säger i min klass (no fence vi är alla typ invandrare, det är mest possitivt också). 
Jag kan knappt stava rätt till någonting, skriver fel ord (men/med tex) mitt i en mening, är osäker på formuleringar och slänger om bokstäverna totalt typ, hela tiden!! 
Så jag börjar ju undra, varför har denna åkomma drabbat mig? Är det kanske så att jag umgås för mycket med folk som faktiskt inte kan stava? Är det ett straff för att jag har gjort narr av människor som skriver som om de vore tre fast de är minst 19? Eller är det bara så att jag är för stressad och slarvig när jag skriver?

Alla de här förslagen är potenciellt korrekta, det kan ju till och med vara en blandning av allt det här tillsammans... 
Vem vet... 

Förövrigt så är jag otroligt ARG och FRUSTRERAD (caps och fet stil, nu är det fan seriöst!) över vad som händer runt omkring i Europa. I Tyskland så är CDU(ledande partiet) "misstänksamma" mot en kampanj där muslimer vill dela ut 25 miljoner exemplar Koran, så att folk faktiskt läser det de ständigt klagar på utan att ha någon vetskap om det! Alltså WTF(?!) varför är ingen "misstänksam" när Jehovas delar ut sina biblar? Huh?? Vad är det för fel på Koranen nu? Om de vill dela ut den så VARFÖR INTE? Det är väl deras rättighet precis som alla andra organisationer och religiösa samfund får dela ut flygblad och sina heliga skrifter... Nej, usch jag blir som en tickande bomb... 
Speciellt med tanke på Frankrike också, där de ger böter till kvinnor i heltäckande slöjor, som jag förövrigt har en ganska blandad åsikt om för det är en ganska tvetydlig fråga, och är allmänt negativa mot de flesta muslimer för att det hände att EN extremistisk terrorist mördade folk, jo ja det var hemskt men det är ingen anledning till att dra alla över en kam!! 


Jag förstår inte varför folk inte lär sig och måste vara så sjukt envisa. Varför kan vi inte alla bara förstå att det finns folk till allt, överallt, men det är inget anledning till att generalisera. Kan vi inte bara acceptera alla som de är? Visst kan man ha fördommar, det har vi alla även jag, men vi behöver inte gå så lång så att vi diskriminerar människor på grund av dessa fördommar... 

Jag säger bara gul, svart, röd, grön, blå, brun, vit det spelar ingen roll
Muslim, kristen, jehovas, pastafarian, buddist, ateist det spelar ingen roll
Alla är vi ju ändå människor, precis lika mycket värda På tal om det, tänkte bara inflika att jag har haft min första "körlektion" och jag körde runt heeelt själv ^^
(okej det var på en gräsmattsparkering, bara på första växel och jag åkte runt och lärde mig bara att starta, but still!!)


Kram 
StandardToaster


Lend me your hand and we'll conquer them allMan undrar ju, varför i hela friden jag börjar skriva utan att ha någonting att skriva om. Men jag hoppas på det bästa, att jag kommer på någonting under tiden.

Typ ärlighet till exempel, att det ska vara så jävla svårt att vara ärlig mot varandra för att konskvenserna kan vara förödande. Samtidigt som de flesta av oss påstår sig vilja veta "sanningen" och uppskatta "ärlighet" över allt annat så stöter vi bort de ärligaste och väljer i stället att lyssna till lögnare...
Det är så kul vilka motsägelsefulla hypokriter vi alla är.

Eller ta till exempel det där med att tycka om någon, är inte det egentligen jävligt svårt att avgöra?
Visst är det superknepigt att veta om man verkligen tycker om någon eller inte? För man har ju sina stunder, då man upplever just denna människa som underbar, samtidigt som det finns stunder då man helt enkelt inte tål att se den alls. På det sättet brukar det vara med alla, så hur vet vi egentligen om vi tycker om den personen eller om vi inte tycker om den personen? Är det antalet gånger vi "stör oss" på den vs antalet gånger vi inte gör det som bestämmer över vilka känslor vi har till den, eller är det kanske något annat? Jag har ingen aning om hur det funkar, men jag skulle gärna vilja veta. För även om man kanske ibland verkligen avskyr någon vissa dagar så kan man nästa vecka älska den över allt annat och umgås 24/7...

Hypokriter är vi som sagt allihopa
Fast det gör väl inget.
Om alla är så, då är det acceptabelt. Men varför?
Det kanske ligger i generna?
Så jävla ovärt
Gå och lägg dig
StandardToaster

Hold on to what you believed, in the light, when the darkness has robbed you of all your sight...Förlåt, det här är inget jag kan ändra på.
Det är ingenting jag kan göra någonting åt.
Men jag har en mystisk hat-kärlek mot våren.

Ärligt talat så vill jag rent utav säga att våren SUGER och kan ta sig och dra någonstans...
Samtidigt som jag inte alls kan göra det då jag ÄLSKAR alla blomstrande blommor och sprakande färger...
På ett sätt är våren underbar, men samtidigt ett helvete.

Till skillnad från alla andra verkar jag vara en utav de få som inte kan se något som helst romantiskt i våren; djuren knullar, människor får någon animalisk hormonspruta och verkar bli allmänt kåta, vädret verkar lida av delad personlighet och runtomkring oss är det krig, uppror och död.
Och hur jag än försöker, så kan jag inte se någon som helst romantisk detalj i detta... Ja, kanske förutom om man tycker om att se ekorrar sätta på varandra i skogen, då möjligtvis kan man hitta någon njutning i denna geggiga och ombyttbara årstid.
För, helt seriöst, när senast hörde Ni någon possitiv nyhet under våren?!
Det enda jag verkar se just nu är; skolskjutningar, läxorläxorläxor, katastrofer, protester och par som våldgästar min åsyn med gulli-gullande och hångel (ja, jag är bitter idag, bitter som satan). Man kan ju för fan inte ens njuta av vädret då det för en gångsskull är varmt, så blir det helt plötsligt bara poff och jävligt, rövskakandekallt, igen.
Nej, våren är ganska värdelös, ganska så onödig, mest deprimerande och det enda possitiva är väl att solen ÄNTLIGEN har kommit på att den ska komma fram, och att alla börjar klä sig någorlunda färgglatt så att man inte känner sig som om man är på en begravning, varje dag.

Nu ska jag sluta vara bitter, för det räcker för idag, jag har fått ur mig det jag ville säga känner jag, så nu kan ni gå och se på någon söt film som får er helt varma inuti, i stället för att läsa det här. Ni kan få en fin bild också, tagen på sommaren(!).


Tack och hej!
StandardToaster

Paris
Oh!
Paris, Paris, Paris och långt hår! 
Två saker som jag saknar, två saker jag älskar(så tur att jag ska till Paris i Maj)


Thihi, Puss
StandardToaster

Jag är för fattig för det här...

Varför kan vi inte ha byteshandel kvar?
Idag har jag letat och grävt ner mig i allt möjligt som handla om vikingakläder och historisk rekonstruktion  och insåg att min ekonomi inte riktigt räcker till, just nu, för att jag ska kunna få min klädsel ska vara lika fet som jag vill att den ska vara. 
Alla olika tyger, broscher och smycken, det blir så dyrt fast jag kan köpa det "billigt"! Så just nu vill jag bara sjunka ihop och gråta för jag kommer inte vara lika "cool" men men... 

Just därför började jag fundera på byteshandel och hur mycket mer praktiskt det skulle vara i denna situation, inte för att jag är speciellt duktig på något eller har så mycket att erbjuda men jag skulle ju kunna typ baka eller städa i utbyte för något annat som jag vill/behöver ha! Det skulle ju vara väldigt mycket mer bekvämt...
Så varför har vi slutat med det? 
Visst visst, det finns en del hemsidor och event där folk organiserar byten av böcker osv. Men tänk om företag skulle gå med på sådant och inte bara privatpersoner. 

Ja, då skulle vi ju gå bakåt i utveckligen, må vissa tycka. Vi har utvecklat "pengar" för att vi har kommit vidare och för att allt ska va samma värde och att det inte ska vara så att vissa kan köpa en höna för potatis och andra behöver byta till sig en get... Och för att det kan nog bli ganska svårt om man ska försöka byta till sig till bio då producenten kanske inte får något han vill ha, men nu ska jag inte undergräva mina idéer.

Tänk om vi skulle ha byteshandel, då skulle ju alla få det de vill och behöver ha, för det de har. Ta nu tex läkare de skulle kunna byta deras tjänster mot ägg, äpplen, mjölk, potatis etc. (vad de nu behöver) och samma sak med alla andra. Allt skulle gå runt och världen skulle kanske blivit lite mera rättvis också, då alla skulle vara "lika rika" för vi alla behöver massor olika saker, alltså allting, därför kan alla tjäna på det på något sätt... 
Eller något sådant, i mitt huvud byggde jag i alla fall upp en idyllisk bild av lyckliga människor som bor ute på landet, av någon anledning...

Men nu har vi pengar istället, redskapet som gör människor galna och blinda.
Verkligen underbar värld vi lever i.

Och jag kan inte köpa mina broscher i fall jag inte vinner några tusenlappar på lotto, fast livet är sur och jag har börjat lära mig att improvisera. Vem vet folk kanske går på mina bluffar och jag kommer undan med en påhittad version av historisk rekonstruktion? Ingen kan ju faktiskt någonsin säga hur det egentligen var, för de var ju inte där. Allt kanske är en lögn, eller så är allt en sanning. 
Nej jag ska inte bli för filosofisk såhär första april då det egentligen är meningen att lura folk, 
jag tror tämligen att jag har failat med denna uppgift idag :P  
Men ni får ha det så bra i snön 
StandardToasterLadda ner en gratisdesign pĺ www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu