Lite fel sådär

Känner mig lite förvirrad idag, kanske lite knäpp. En aning "naken, rädd,
expoused" liksom. Lite sadär borta pa nagot sätt.
Funderar över retoriska och mindre retoriska fragor, imaginära och normala tal,
vanliga och ovanliga rattor, varför Newtons lagar apply'ar helt bara i rymden.
Typ.
Fast nej, nu far det vara slut pa det här ord flabbet.
För egentligen tänkte jag skriva om nagot jag har läst i tidningen idag,
tills jag kom pa att jag inte läst nagon tidning. :P
Känner mig lite förvirrad idag, kanske lite knäpp. En aning "naken, rädd,exposed" liksom.
Lite sådär borta på något sätt.
Funderar över retoriska och mindre retoriska frågor, imaginära och normala tal,
vanliga och ovanliga råttor, varför Newtons lagar apply'ar helt bara i rymden.
Typ.
Fast nej, nu får det vara slut på det här ord flabbet.
För egentligen tänkte jag skriva om något jag har läst i tidningen idag,
tills jag kom på att jag inte läst någon tidning. :P
StandardToaster

IB badass och allt annat som har med matte att göra

Ja, så nu sitter jag här framför min dator, med bloggen uppe för att komma in i en vana av att uppdatera lite mar regelbundet. Fast jag egentligen borde jobba i min matte bok, som ligger ensam, uppslagen på mitt skrivbord bland allt annat "skrot" medan jag sitter här med Looptroop i högtalarna och funderar på livet.
Okej då så djup är jag inte riktigt just nu...
På senaste tiden har jag dock verkligen fått fundera på mycket. Det är nämligen så att jag går på det underbara IB-programmet, som lär ut alldeles för mycket kunskap till för unga människor, och har som ett av mina ämnen psykologi. Och som alla andra IB ämnen så fördjupar sig IB-psykologin i sitt ämna ganska mycket mer än vad "de svenska kurserna" gör, vi läser om allt som kan ha med en människans beteende att göra, vad vi påverkas av biologiskt, socialt och kognitivt. Så för tillfället är min klass på det första, men jag ska inte tråka ut folk här utan komma till ämnet så snabbt jag kan.
Det finns lite saker som är ganska läskiga nu när jag börjat läsa psykologi, det känns så konstigt att vara medveten om att bara enstaka kemikalier, eller kemiska signaler, kan påverka en människa så himla mycket. Det är nästan skrämmande hur lite vi kan styra oss själva egentligen... Och jo, visst kännde jag till det tidigare, att vi hade hormoner osvosv. Fast nu känns det som att det inte går att undvika det, går inte att blunda för det och låtsas som att det knappt har en påverkan. Det är lite som en bitchslap i ansiktet fylld med information om hur du egentligen funkar och att det egentligen inte är "du själv" som styr "dig själv" samtidigt som det är det... Lite av en paradox, eller så är det bara jag som är konstig.
Och bara för att avsluta lite random, men även för att jag har försökt knö in den här informationen någon annanstans fast det passade inte in vart jag än försökte, så kan jag faktiskt medge att IB (speciellt psykologin och kemin) gett mig arbetskador. Ibland när jag gör saker som att slå mig eller någotning liknande, så tänker jag på hur nervimpulsen färdas från, låt oss nu säga mitt finger, upp genom armen till ryggraden och hjärnan, och ja hela den processen. Eller så tänker jag på vilka kemiska reaktioner som uppstår när jag ser något... Så jag känner mig ganska hjärntvättad och borde troligtvis ta det lite lugnt med skola och det där i framtiden :3
Gå och spela eller något :P
StandradToaster

Ah, jo men: Hej!

Ja, nu har jag en blogg... En till som troligtvis kommer räknas till de oändligt många som jag redan glömt att jag har skapat. Fast man hoppas ju ändå på att den blir lite annorlunda, lite mer seriös och viljestark, en sjöman som slåss med stormen, eller någonting...
Jag har aldrig varit en bloggmänniska, inte en dagboksmänniska heller egentligen som man kanske märker. Mina bloggar var mer gjorda impulsivt, som det mesta i mitt liv. De blev till för alla andra hade en, trots det att jag inte är den personen som följer trender.
Men ja, nu ser det ut som att jag har gett mig in på det där ingen, trots att jag inte är särskilt duktig eller "trogen" (och ännu värre på att formulera mig och stava). Varför? Det frågar jag mig själv också. Dock var det nog för att ännu en gång samma anledning, alla andra har så fina och trevliga bloggar så att man blir sugen på att ha en själv, sen så är jag ju inte den som inte tycker om att skriva långa och tråkiga texter som ingen annan vill läsa. Fast jag måste erkänna att den som har inspirerat mig mest är nog http://smedz.blogg.se, även om min blogg kanske inte kommer bli riktigt som den.
Det jag tänkte är att min blogg skulle kunna vara ganska allmänsidig, med både delar av mtt privatliv, åsikter och andra dumheter. Delvis på svenska, delvis på engelska eller kanske helt enkelt massor av svengelska. Med sjukt mycket stavfel och särskrivningar som jag tänker ursäkta med att jag faktiskt är invandrare. Jag tänkte att jag skulle kunna skriva om allt mellan himmel och jord, men mest hålla fötterna på jorden. Vara öppen men inte gravid som google säger liksom... 
Jag tänker hacka på mig själv och andra, vara känslolös och kall i mina kommentarer. Jag tänker såga allt och alla, vara hård och obekväm, försöka sätta alla på en vass påle mitt i havet. Fast egentligen är jag ju bara snäll och söt liten tjej med hormonrubbningar, som är förvirrad och vilsen i den stora, läskiga världen. Precis som alla andra tonåringar !
GLHF !
StandardToaster

Ladda ner en gratisdesign pĺ www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu