Grab somebody sexy, tell them "YEAH"

Knark...

Det är ju en upprörande historia för de flesta . Uttalanden som handlar om vissa droger ska legaliseras eller inte leder ofta till väldigt heta debatter. Så nu ska vi inte prata om vad jag tycker om marijana, eller att jag tycker att det skulle vara bättre om man faktiskt legaliserade det eller ta bort all skit så som sprit och cigaretter.

Det jag däremot tänkte ta upp är att folk är idioter, vilket förövrigt inte förvånar mig alls. I dag läste jag nämligen en artikel i Metro om att runt omkring 20 personer runt om i olika länder i världen har smugglat kokain i Pampers-förpackningar. Hur jävla puckad kan man vara egentligen? Jag menar, att gå så lågt och använda sina barn , som troligtvis kommer nu förlora sina föräldrar och ha en dålig barndom och hela skiten, till att smuggla knark är ju liiiite att gå över gränsen till vad som faktiskt är okej.

Nu är det ju så att jag kanske inte känner till hela historien. Det jag menar är att dom kanske blev tvingade vad vet jag, eller så kanske det inte var deras barn, pampers är kanske det bästa att smuggla knark i och barnen skadas väl inte av att det ligger knark i deras blöjor(?), jag är inte så jävla insatt. Men jag tycker fortfarande att det är fel. Någon gräns måste det ju finnas och barn ska få vara oskyldiga, söta, bajsmonster så länge dom bara kan och inte "medbrottslingar"! Det är ju helt fel.


Så ibland undrar jag var den här världen är på väg.
Fast dom skulle nog tjänat fett men cash om de hade lyckats ta det över gränsen...
Njut av livet
StandardToaster

Råsa påwnies?

Tänkte att jag kanske borde skriva någonting...
Men jag har otroligt lite att skriva om och min hjärna är hopplöst tömd på idéer.

Jag menar vad ska jag möjligtvis kunna skriva om som är intressant? Livet flyter ju på, jag bakar cupcakes, dricker té och pluggar. I Egypten har revolutionen (som aldrig riktigt slutat) återuppståt, Libien får ännu en skitregering, ett flertal av länder i Europa är i kris för att de hade efterblivna regeringar som var för feta för att bry sig om de har skuldsatt sig mer och mer under varje år som gick... Sverige (och massor med andra länder) är fyllt med idioter som påstår att Islam vill ta över världen och utbilda alla till terrorister och det är därför vi inte ska bygga moskéer och sen så har också Lady Gaga öppnat en affär i NewYork (tror jag) Förövrigt så kommer världen tydligen gå under snart och alla kommer dö så det är väl ändå inget vi har tid att bry oss om...

Eller?

Ha det kul
StandardToaster

Ungdomsförbund, politik och arroganta människor

Jag hade inte tänkt att skylta med min politiska här på bloggen (troligtvis för att den är vilse någonstans mellan stjärnor och galaxer just nu) men jag kan inte undvika att bara beklaga mig över folk lite, som bara råkar att vara från samma politiska parti. Men jag har nog någonting emot Moderater...
Här om dagen hade jag ett samtal med en person som är engagerad i Moderaterna, dock kan man inte säga att vi "pratade" då jag anser att om man pratar så har man en dialog och vi hade något mer av en sorts monolog där det var han som skötte snacket... Det var inte så att han var otrevlig men han fick mig ändå att bli väldigt upprörd. Troligtvis för att jag upplevde en sorts arrogans i hans röst och hur han verkligen vägrade att titta på mig medan vi "pratade" gjorde inte saken bättre.
Jag fick en känsla av att han tyckte jag var underlägsen eller mindre värd på något sätt. Han var har så "uppnosig" så att jag nästan mådde illa och jag måste säga att det är samma intryck som jag har fått av de flesta Moderater. Det verkar vara någon trend (iaf i deras ungdomsförbund) att de tycker sig vara viktigare och "smartare" än alla andra och alltid beteer sig arrogant vilket engligt mig är faktiskt ganska otrevligt och inte speciellt lockande...
Nu kanske ni kommer tycka att jag drar alla under en kam fast det gör jag egentligen inte, för jag vet att folk är olika och att det här är möjligtvis bara några få personer som jag har råkat på medan alla andra är otroligt snälla och gosiga, men jag kan inte undgå känslan av att det faktiskt är så som jag skrev förut. Samtidigt som att jag vet att alla äpplen under trädet är inte ruttna och jag känner faktiskt en väldigt, väldigt trevlig och gosig Moderat... Hm... Ja, det blir en svårt att dra en vettig slutsats här så jag tror att det här får bli nog


Gå ut och lek i snön som inte finns
StandardToasterFars dag!

Hej alla trevliga människor som läser min blogg (läs: jag själv och typ en random)!
Idag är det fars dag... I Sverige, så jag vägrar att ringa min pappa och gratta honom för det har jag ju redan gjort i juni, så det känns lite sådär "unfair" att han ska få fira två gånger per år. Jag kan inte se till så att han blir bortskämd om ni förstår.


Det blev ju lite sådär förvirrande när jag sitter här och upptäcker att det är flera olika datum som man firar "den internationella fars dag". Ehh, är det inte meningen att det ska vara en och samma dag överallt i världen?
Svaret som ni kanske redan förstår är: Nej, alla firar när dom vill (vilket jag har lärt mig av wikipedia), men de flesta länder någon gång under juni... 
Så för att bli lite allmänbildade kan ni ju själva titta in på wiki: http://sv.wikipedia.org/wiki/Fars_dag

Så gratta er far idag eller någon annan fars dag om ni vill!
Kram
StandardToaster

Vänner
Låten, tv-serien och vänner, aaaah! Och ett stort tack till Jenny :) Det är kärlek!

With love
StandardToaster

Utsmetad mascara

Den senaste tiden har väl inte direkt varit en höjdare...
Break up, död och läxor har präglat min vardag om man ska säga det enkelt.


Fast man kan ju inte sörja för evigt över spilld mjölk, livet går ju vidare på sin egna lilla bana trots att vi själva kanske skulle vilja stoppa det. Och det gåååår ju inteeee. Så jag peppade hela tiden med vänner, grym musik, en massa av Glee och té i överflöd vilket visade sig ge fina resultat. Efter bara ett par dagar är jag uppe igen och redo att tackla alla världens problem, eller nej faktiskt så är det ännu bättre! Jag är faktiskt sjukt lycklig, nästa sådär så att jag är kär i HELA VÄRLDEN, typ.

Det som oroar mig dock är om inte allt kommer tillbaka en dag och slår mig med dubbel hastighet i bakhuvudet, fast det får jag oroa mig över då I guess.


Någonting som jag har lärt mig de här veckorna i alla fall är, att riktiga vänner finns alltid där för en när det är svårt och det är någonting ovärderligt. Det finns inget som är så tidsvarande som vänskap, det finns där när allt annat rasar. Jag tror att det är väldigt många som kan på ett sätt vara fast i "jakten på kärlek", att hitta någon man kan älska. Så själv har jag börjat fundera på om det verkligen behövs när jag ändå har så mycket underbara människor som bryr sig om mig och finns där för, ja troligtvis mycket längre än en tonårskärlek...

Jag måste erkänna att jag är långt från perfekt. Tyvärr har jag inte riktigt uppskattat mina vänner lika mycket som de förtjänar att vara uppskattade. Nu ska det blir ändring på det!


Peace out
StandardToaster

Ladda ner en gratisdesign pĺ www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu